Екстракт чорноплідної горобини (аронії)

Екстракт аронії чорноплідної - це джерело вітамінів Е, А, К, Р, РР, В1, В2, В6, а також провітаміних речовин таких як: аскорбінова кислота, пектинові і дубильні речовини, органічні кислоти і глікозид амігдалин, бета-каротин. Варто зазначити, що плоди чорноплідної горобини містять багатющий набір мікроелементів, таких як бор, фтор, йодисті з'єднання, залізо, мідь, марганець, молібден, яблучну кислоту. Аронія значно поліпшить склад крові, очистить організм від шкідливого холестерину, сприяє кровотворенню і попереджає анемію.

Препарат допоможе зміцнити стінки кровоносних судин і зробити їх більш еластичними та менш проникними. Завдяки цьому нормалізується артеріальний тиск і поліпшується робота серця.

Вміщені пектин і дубильні речовини допомагають очистити кишківник від шлаків, токсинів, важких металів. Аронія покращує травлення і знімає спазми гладкої мускулатури живота, діє як м'яке жовчогінний засіб, підвищує захисні функції організму, прискорюючи процес одужання.

Завдяки вмісту цінних речовин в аронії нормалізується артеріальний тиск і поліпшується робота ендокринної системи. Чорноплідна горобина має кровотворний і сечогінний ефект, підвищує імунітет, знижує рівень холестерину в крові. Аронію рекомендують вживати при цукровому діабеті, особливо з ураженнями капілярів, при алергії, скарлатині, висипному тифі.

Через те, що її ягоди багаті йодом, їх рекомендують при захворюваннях щитовидної залози (в терапії базедової хвороби та тиреотоксикозу).

Для кращої перетравлюваності їжі потрібно за 5-10 хвилин до їжі прийняти 7-10 крапель екстракту Горобини чорноплідної натщесерце. Він збільшить кількість шлункового соку і його кислотність.

Корисні речовини та вітаміни з чорноплідної горобини дуже корисні майбутнім мамам. У невеликих кількостях вона не тільки не викликає ускладнень при вагітності, але і здатна наситити організм необхідними в це період корисними речовинами. Ця ягода здатна запобігти розвитку анемії як у мами, так і у майбутньої дитини. Якщо в період виношування дитини у мами знижений апетит, то його можна збільшити за допомогою регулярного вживання екстракту аронії за пів години до їжі. Ягоди багаті фолієвою кислотою, це з'єднання важливо для розвитку клітин і зростання дитини. Фолієва кислота бере участь в процесі кровотворення, зміцнює нервову систему мами та дитини.

Екстракт аронії чорноплідної - Поширені запитання

Які вітаміни містить екстракт чорноплідної аронії?

Екстракт чорноплідної аронії містить вітаміни Е, А, А, К, Р, РР, В1, В2, В6.

Які речовини містяться в чорноплідній аронії?

Чорноплідна аронія містить провітаміни, такі як аскорбінова кислота, пектинові та дубильні речовини, органічні кислоти та глікозид амігдалін, а також бета-каротин.

Коли рекомендується споживати чорноплідну аронію?

Чорноплідну аронію рекомендується споживати при цукровому діабеті, алергії, скарлатині, сипному тифі. Вона також корисна для майбутніх мам, оскільки допомагає запобігти розвитку анемії та містить фолієву кислоту, необхідну для розвитку клітин та росту дитини.

Як чорноплідна аронія впливає на шлунково-кишковий тракт?

Чорноплідна аронія покращує шлунково-кишковий тракт, очищає кишечник від шлаків, токсинів та важких металів. Вона також знімає спазми гладкої мускулатури живота та підвищує кислотність шлункового соку, що сприяє кращому перетравленню їжі.

Як чорноплідна аронія впливає на серце та судини?

Чорноплідна аронія допомагає зміцнити стінки кровоносних судин і зробити їх більш еластичними та менш проникними. Це сприяє нормалізації артеріального тиску та поліпшенню роботи серця.

Коментарі (5)

    • Rinna
    • 2017-11-09 15:23:19
    Раньше я считала черноплодную рябину диким растением, не собирала плоды. Но с недавних пор все изменилось. Думаете, я так сразу прониклась ее полезностью? Нет. Все дело в том, что моя сестра купила дом в деревне. А сад к этому дому был очень запущен. В саду росла черноплодная рябина, и когда мы туда приезжали, нам ничего не оставалось , как полакомиться черными ягодками. Там и пристрастились. А уже потом я узнала как полезны ягоды. Теперь каждый год собираем и варим компот.
    • Ольга
    • 2017-11-14 17:40:26
    Черноплодную рябину с детства люблю. Мой папа был знающим врачевателем и предпочитал лекарственные травы любой другой аптечной химии. О черноплодной рябине знаю не по наслышке, она всегда у нас и на столе и в аптечке. Очень хорошее средство для естественного укрепления иммунитета.
    • Александр
    • 2017-11-20 14:21:20
    Раньше, в детстве, бабуля ее разводила в частном доме. Обязательно добавляла в компот с яблоками понемногу. Говорила, что она очень полезна для здоровья! Из вашей статье это видно. Тем более будущим мамам она вижу очень полезна. Возьму на заметку, нужно будет прикупить его в дом.аптечку!
    • Марина
    • 2017-11-21 19:06:50
    Спасибо за полезную информацию. Давно ищу натуральные природные препараты, снижающие давление и обладающие мочегонным эффектом. Именно такой препарат крайне важен для гипертоников. Думаю, подойдет для моей мамы. Подскажите, при покупке необходима ли консультация с лечащим врачом или экстракт могут принимать все?
    • Александр
    • 2018-05-10 19:59:31
    Черноплодную рябину всегда использовал для настоек и ликеров, но вот для здоровья употреблять как то не задумывался. Не знал, что продукт такой полезный. Живьем то ягодки я точно есть не стану, а вот в виде капелек вполне реально.

Новий коментар

Ви відповідаєте на коментар

Залиште нам свій відгук!

Що ви думаєте про наш магазин? Розкажіть нам все про це!


Товар додано до списку бажань
Товар додано для порівняння.

Продовжуючи використовувати сайт diolife.com.ua Вы погоджуєтесь на використання файлів cookie. Детальніше...