Новинка! Шампунь проти лупи з березовим дьогтем Нове Життя купити

Шампунь проти лупи з березовим дьогтем - позбавляє від лупи, надаючи прекрасне вплив на волосся і шкіру голови.

Березовий дьоготь не дозволяє розмножуватися грибку, який викликає свербіж, лущення і лупа, в свою чергу сірка володіє зміцнюючою властивістю, регулює роботу сальних залоз, попереджає випадання волосся. Так само березовий дьоготь надає Протипедикульозний дію.

Березовий дьоготь в складі шампуню від лупи Нове Життя

Що входить до складу дьогтю креозот вплив на нервову систему комах, зупиняє їх розвиток і муміфікує личинки.

Для посилення ефекту косметичну формулу збагатили ефірними оліями чайного дерева, евкаліпта, ялівця, розмарину і кедра. Ці компоненти допомагають засобу стимулювати волосяні цибулини, надавати антисептичну і розігріває дії, приводити в норму функціонування сальних залоз, забезпечуючи гарний і здоровий вигляд волосся.

Ефірна олія чайного дерева в складі шампуню проти лупи Нове Життя

Сильно виражені ароматичні властивості ефірних олій надають репелентний вплив на комах. При регулярному використанні шампуню волосся позбавляються від жирності та лупи, стає блискучим і шовковистим.

Нижче можете подивитися коротке відео про користь і лікувальні властивості березового дьогтю. У передачі Галілео провідні розповідають про те, як робиться березовий дьоготь.

Більш детальну інформацію про шампуні проти лупи з березовим дьогтем.

Коментарі (1)

    • Антон
    • 2018-05-10 05:29:50
    Долго искал для себя средство от перхоти. Перепробовал десятки шампуней и бальзамов. С какими-то результат был, но к сожалению, оставался недолго. Знакомый посоветовал обратить внимание на этот шампунь против перхоти с березовым дегтем. Попробовал. Теперь пользуюсь этим шампунем. Из минусов отмечу только запах дегтя при мытье волос. Он специфичен, но терпим. Главное проблема с перхотью решилась.

Новий коментар

Ви відповідаєте на коментар

Залиште нам свій відгук!

Що ви думаєте про наш магазин? Розкажіть нам все про це!


Товар додано до списку бажань
Товар додано для порівняння.

Продовжуючи використовувати сайт diolife.com.ua Вы погоджуєтесь на використання файлів cookie. Детальніше...